L´Asociació de Falles d´Especial (AFE) presentará en l´hotel Hilton els seus proyectes i maquetes fallers el próxim 29 de desembre


El próxim 29 de desembre en el conegut Hotel Hilton de la Avinguda de les Corts Valencianes de la nostra capital a partir de les 20 hores la AFE (Asociació de Falles d´Especial) presentará els seus proyectes de falles per a este 2010.

Rebut el comunicat en el nostre correu, com ja és tradicional, la prèvia tindrà lloc a partir de les 19h a la Plaça de l'Ajuntament del cap i casal, on rodejats de l'ambient nadalenc totes les Falleres Majors de l´AFE partiran cap al Hilton per mig d'una processó de magnífics cotxes d'època.

I seguint ab el comunicat diu lo següent:

Aprofitarem l'acte també per presentar públicament la posada de llarg del col.lecitu de Falles Agermanades de la AFE, siguent les comissions fundacionals del mateix: Pizarro, Santiago Rusiñol, Aras de Alpuente, Pintor Stolz, Barraca Espadán, Plaça de la Creu, Salamanca i Alameda Av. França. Comptarem amb totes les seues Falleres Majors i Presidents, com també presentarem els seus monuments fallers. Per a batejar a este grup de comissions falleres i amadrinar l'acte tindrem l'honor de comptar amb l'actual Regina del Jocs Florals de Lo Rat Penat Roseta Esteve, símbol de les lletres valencianes d'enguany.

Volem poder disfrutar de la presència de les Falleres Majors de València Pilar Giménez i Ariadna Galán, junt a les seues Corts d'Honor, com també comptar amb Félix Crespo, president de la JCF i regidor de Festes i Cultura Popular per a concloure l'acte amb les seues paraules, junt a l'oferiment d'una copa de cava valencià per a brindar, junt a tot el món faller, per un feliç any nou i unes bones Falles 2010.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.